. 
Razmena banera i linkova
Pozivamo Vas da upišete Vaš sajt u najveću domaću bazu sajtova iz Srbije i ex-Yu na kojoj se nalazi spisak
linkova ka 31.000 domaća i ex-Yu sajta na jednom mestu
.
Naš sajt www.yumreza.info postoji skoro dve decenije i spada među najpoznatije i najposećenije domaće i ex-yu sajtove, ima do oko 2000 posetilaca dnevno (što znači do 60.000 posetilaca mesečno), uglavnom našeg govornog područja (Srbija, ex-Yu, dijaspora...).

Prijava u jednu kategoriju našeg spiska linkova je BESPLATNA ukoliko na Vaš sajt postavite link ka našem sajtu ili jedan od donjih naših logo-a/banera linkovan ka našem sajtu  www.yumreza.info 
(po potrebi, i da bi se uklopili u Vašu stranicu donje banere možete delimično smanjiti)

 

 

 


         

Po proveri našeg linka/banera na Vašem sajtu - link ka Vašem sajtu će biti unesen u našu bazu u roku od 100 dana od Vaše prijave. Vaš sajt biće postavljen na najviše pozicije u kategorijama u kojoj se bude nalazio i imaće oznaku "Naš prijatelj".

Svi sajtovi sa nezakonitim i nemoralnim sadr
žajima neće biti upisani u bazu.

U našu bazu mogu se prijaviti samo domaći sajtovi (srpskog i ex-Yu govornog područja kao i svi sajtovi sa područja teritorije bivših jugoslovenskih republika).

Po urednoj prijavi l
ink ka Vašem sajtu biće postavljen u one kategorije/potkategorije koje su srodne Vašoj delatnosti (a gde je Vaša 'ciljna grupa' posetilaca). Vaš sajt na taj način biće vidljiv i na 40 svetskih jezika, a za sve one koji ka njemu dođu sa stranih verzija naših sajtova... Time ćete povećati posećenost Vašeg sajta - prisustvo Vašeg sajta na našim stranicama uticaće da Vaš sajt ima veći broj posetilaca, a takođe i na bolju poziciju na pretraživačima, jer sajtovi koji se nalaze kod nas u bazi veoma dobro se pozicioniraju i na pretraživačima.

Molimo Vas da popunite polja unutar formulara.