. 
Upis sajta u bazu
Pozivamo Vas da upišete Vaš sajt u najveću domaću bazu sajtova iz Srbije i ex-Yu na kojoj se nalazi spisak
linkova ka oko 31.000 domaća i ex-Yu sajta na jednom mestu
.
Naš sajt www.yumreza.info postoji već deceniju i po i spada među najpoznatije i najposećenije domaće i ex-yu sajtove, uglavnom našeg govornog područja (Srbija, ex-Yu, dijaspora...).

Svi sajtovi sa nezakonitim i nemoralnim sadr
žajima neće biti upisani u bazu.
Takođe, radi zaštite prirode i zdravlja ljudi sajtovi sa pretežnim sadržajima iz određenih oblasti ne mogu biti upisani u našu bazu. Ukoliko želite da vidite spisak kategorija sajtova koji ne mogu biti upisani u našu bazu kliknite ovde.

U našu bazu mogu se prijaviti samo domaći sajtovi (srpskog i ex-Yu govornog područja kao i svi sajtovi sa područja teritorije bivših jugoslovenskih republika).

Po urednoj prijavi l
ink ka Vašem sajtu biće postavljen u one kategorije/potkategorije koje su srodne Vašoj delatnosti (a gde je Vaša 'ciljna grupa' posetilaca). Vaš sajt na taj način biće vidljiv i na 40 svetskih jezika, a za sve one koji ka njemu dođu sa stranih verzija naših sajtova... Time ćete povećati posećenost Vašeg sajta - prisustvo Vašeg sajta na našim stranicama uticaće da Vaš sajt ima veći broj posetilaca, a takođe i na bolju poziciju na pretraživačima, jer sajtovi koji se nalaze kod nas u bazi veoma dobro se pozicioniraju i na pretraživačima.


Molimo Vas da popunite polja unutar formulara: